dinsdag 17 april 2012

Stopverbodborden

Op 8 februari 2012 liepen 2 bewoners van Sarphatiblok met een collega van de Gebiedsbeheerder Oostelijke Binnenstad door de Valckenierstraat om er nogmaals op aan te dringen weer STOPVERBOD borden te plaatsen. Verschillende borden waren niet opnieuw geplaatst na het bouwen van de BAM-schutting en het sneuvelen van 2 lantaarnpalen. In 2010 hadden we dat verzoek ook al meerdere malen gedaan. Het gaat om dit mooie blauw-rode bord met bijbehorend pijltjesbord.
Het is vandaag 17 april 2012. We hebben nog niets gehoord en er is ook nog niets ondernomen door het stadsdeel.
Gehandhaafd wordt er zelden in de Valckenierstraat, maar als er weer borden hangen hebben we als bewoners de mogelijkheid om foutparkeerders er op te wijzen dat ze fout parkeren. 
Met of zonder scheldpartij...
Zonder bord is dat knap lastig en krijgen we de auto's al helemaal niet voor onze garages weg... 
Rechts van het Crea-bord, ongeveer op de plaats van de bouwlamp mag weer zo'n bordcombinatie komen. Daar bevond zich ook de vorige.

Ook op beide lantaarnpalen mogen de borden weer worden geplaatst...

We hebben begrepen dat dit bord niet rechtsgeldig is, want het is te laag geplaatst. Het bordje er onder heeft geen zin, want er wordt hier sowieso niet gehandhaafd, laat staan weggesleept. Om de hoek hoort WEL een bord, links van "Crea", boven de begroeiing.

Hier mag weer een pijltjesbord onder, want dat hoort bij het Stopverbodbord. De pijltjes betekenen nl. dat het voor de hele straat geldt!

Deze treurige paal mag ook weer nieuwe borden. Fleurt ie lekker van op...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten